Atrapem les violències. Campanya de sensibilització de l’Ajuntament de Cistella

“Atrapem les violències” és una campanya de sensibilització envers les violències masclistes, en el marc del 25 de novembre, Dia internacional contra les Violències Masclistes. L’objectiu de la campanya és identificar els diferents tipus de violències masclistes (físiques i simbòliques) que estan arrelades en els diferents àmbits de la nostra societat i que sovint estan normalitzades i invisibilitzades. 

La campanya pretén fomentar la participació dels veïns i veïnes de Cistella. La peça central del recorregut per les violències masclistes permetrà interactuar amb la ciutadania a través de la informació divulgativa que s’amaga darrere els codis QR. Amb l’objectiu de crear una acció inclusiva per a tothom, també compta amb la disposició de fulletons que es troben en els diferents equipaments municipals de Cistella. 

“Atrapem les violències” és una campanya adaptada a les mesures de prevenció de la Covid-19, amb accions que possibiliten les mesures de distància social.

  • Recorregut interactiu per les violències masclistes més invisibilitzades. Al porxo de l’Ajuntament. Del 23 al 27 de novembre.
  • Xerrada “Identificar les violències masclistes per fer-les visibles”. El 25 de novembre a les 19h a través de Facebook Live al perfil de l’Ajuntament.
  • Campanya de xarxes socials “Atrapem les violències“.